ASSECO POLAND
HEADQUARTERS

INVESTOR: Polnord
LOCATION: Warsaw, Branickiego st.
PROJEKT: 2010
COMPLETION: 2012
GLA AREA: 20 500 m²

Asseco Poland S.A. is the main building of wilanów office park WILANÓW OFFICE PARK, created in Wilanów, Warsaw. The three-storey building is heavily exhibited at the intersection of the two main streets of Wilanow: The Avenue of the Republic and ul. Branicki. The building consists of five segments opening into the landscaped green courtyards, which form part of the establishment of Wilanów Office Park.

Black, dynamic, rounded at the corners of the façade plane were cut with stainless steel ribbons, equated with technological perfection and modernity represented by the Investor. Interior facades made of individually designed ceramic razor blades and large-sized slabs represent the seriousness and stability of the owner of the object and complement the image of Asseco Poland S.A.

Asseco Poland S.A. is the main building of wilanów office park WILANÓW OFFICE PARK, created in Wilanów, Warsaw. The three-storey building is heavily exhibited at the intersection of the two main streets of Wilanow: The Avenue of the Republic and ul. Branicki. The building consists of five segments opening into the landscaped green courtyards, which form part of the establishment of Wilanów Office Park.  

Asseco Poland S.A. is the main building of wilanów office park WILANÓW OFFICE PARK, created in Wilanów, Warsaw. The three-storey building is heavily exhibited at the intersection of the two main streets of Wilanow: The Avenue of the Republic and ul. Branicki. The building consists of five segments opening into the landscaped green courtyards, which form part of the establishment of Wilanów Office Park.  

The heart of the building opens the main hall through fully glazed walls and skylights to the green areas. The façade-built aeration and smoke system combined with an advanced smoke detection system ensures the safety of those in the lobby. The natural finishing materials used are intended to reflect the warm and open climate of the company run by the Investor. The applied natural wooden wall and ceiling cladding, Polish strzegomski granite on the floors and high vegetation in the form of bamboo affect the correct reception of the interior and the building itself. The above-standard acoustic requirements provide an excellent acoustic atmosphere inside the building, which promotes the concentration of the team of employees in the work.

The heart of the building opens the main hall through fully glazed walls and skylights to the green areas. The façade-built aeration and smoke system combined with an advanced smoke detection system ensures the safety of those in the lobby. The natural finishing materials used are intended to reflect the warm and open climate of the company run by the Investor. The applied natural wooden wall and ceiling cladding, Polish strzegomski granite on the floors and high vegetation in the form of bamboo affect the correct reception of the interior and the building itself. The above-standard acoustic requirements provide an excellent acoustic atmosphere inside the building, which promotes the concentration of the team of employees in the work.